Burgul cu ghiveci de legume

de aziz in Mancaruri de post, 8 Mar 2011 | 6714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr burgul
  • ghivechiul poate fi din orice legume sau:
  • ardei gras 1
  • dovleac verde 1
  • morcov 2
  • ceapa 1
  • rosie 1
  • varza rosie
  • 2 cartofi
  • usturoi
  • seminte de marar o lingurita
  • o mana mazare
  • telina bete sau radacina
  • sare piper supa instant
  • pasta de tomate3 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgul cu ghiveci de legume:

se pune burgulul la fiert cu putina sare si o lingura de supa instant .

ghiveciul :caliti ceapa si ardeiul gras ,adaugati restul de legume ; adaugam apa calda si lasam la fiert nu inainte de a condimenta .spre sfarsit se adauga pasta de tomate.  http://www.bucataras.ro/retete/ghiveci-de-legume-18534.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgul cu ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille