Ghiveci de legume

de Ela68 in Mancaruri de post, 25 Mar 2013 | 25227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 vanata
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • 1 patrunjel radacina mic
  • 3-4 buchetele brocolli
  • 4-5 ciuperci Champignon micute
  • 5 rosii Cherry, pentru design
  • 150 gr fasole verde
  • 3-4 buchetele conopida
  • 1 ardei Kapia ( sau ardei gras )
  • 100 gr mazare
  • 2-3 catei de usturoi, 1 foaie de dafin
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 ml ulei
  • 1 cutie de rosii in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Taiem ceapa si o calim in ulei. 

Se curata legumele de coaja si se taie mai grosier, cubulete sau rondele si le calim .Mai putin conopida, brocolli si rosiile cherry pe care le adaugam mai tarziu.

Se toarna apa peste legume, adaugam sarea, piperul, usturoiul si frunza de dafin si lasam sa dea un clocot.

Adaugam acum conopida, brocolli , rosiile la cutie si rosiile chery si dam la cuptor pana scade.

Cand este aproape gata, adaugam patrunjelul tocat.

Cand s-a format o crusta aurie deasupra, se poate stinge cuptorul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

deyutzky 1

26.03.2013, 06:50

mananc tot la cat de bine arata!

MotanLaOale 1

26.03.2013, 09:43

Micutza Luana 1

26.03.2013, 18:28

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume