Ghiveci de legume

de aziz in Mancaruri de legume, 8 Mar 2011 | 10888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ardei gras rosu
  • un dovlecel verde
  • bete de telina
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o rosie
  • usturoi dupa gust
  • patrunjel verde
  • 3 linguri pasta de tomate
  • o mina de mazare(eu nu am avut)
  • sare ,piper, supa instant de legume
  • frunze de dafin
  • o lingurita seminte de marar
  • o mina varza rosie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

se caleste ceapa intr-un pic de ulei, adaugam ardeiul gras taiat fisii,lasam impreuna cu capacul deasupra pina se inabusesc bine adaugam apoi restul de legume punem apa calda si potrivim de sare piper supa instant , frunze de dafin si seminte de marar.cind sint deja intrepatrunse bine adaugam pasta de tomate.mai lasam cam 15-20 minute si inchidem aragazul .pe parcurs se poate va fi nevoie sa mai adaugati apa.puteti deasemeni sa folositi ardei copti va avea un gust mult mai gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu doua feluri de ciuperci