Ghiveci de legume

de Miha in Mancaruri de post, 17 Iun 2009 | 6215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 4 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Vanata,ardeiii si rosiile le punem la copt pe un gratar.

Lasam la racit,intr-un vas acoperit,astfel se formeaza aburii si se vor curata mai usor.

Ceapa o tocam f marunt si o inabusim in cateva linguri de ulei de masline.

Legumele le tocam marunt (eu le-am robotit) si le adaugam peste ceapa.Potrivim gustul de sare si piper si dam la cuptor,pana scade si ajunge la consistenta dorita.

Am servit cu pulpe de pui pe pat de sare. Fara friptura,se incadreaza f bine in rubrica,"mancare de post". :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita siciliana cu vinete