Pulpe de pui pe pat de sare

de Miha in Pui, 16 Iun 2009 | 6637 vizualizari

 

Cea mai simpla reteta de friptura incercata vreodata :))

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • cca 200 g sare gema
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare:

In tava sau tigaia pe care o vom folosi pentru friptura,asezam sarea in strat gros,iar deasupra punem pulpele curatate si spalate.

Nu le-am condimentat cu nimic,iar gustul de sare s-a potrivit de la sine. ;)

Dam la cuptor pana se rumenesc.

Asa-i ca-i simplu? :))

Am servit alaturi de un ghiveci de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

18.06.2009, 14:33

Wauuu...asta da surpriza! Multumesc!

Miha 1

25.06.2009, 15:01

Mariana,nu ai facut rau.E doar o chestie de gust,fiecare cum apreciaza.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga