Gem din trei fructe (mere,pere si banane)

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 3 Sep 2010 | 9720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 3 mere
  • * 2 pere
  • * 1 banana
  • * zeama de la o lamaie
  • * 350 g zahar
  • * 1 cana de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem din trei fructe (mere,pere si banane):

1. Merele se curata de coaja si se taie cubulete.Perele si bananele se taie si ele cubulete si se stoarce o lamaie peste ele.Se pun intr-o cratita,se adauga zaharul si apa si se fierb la foc potrivit 30-40 de min,pana ajunge la consistenta dorita.Pentru siguranta adaugati la sfarsit putin conservant si amestecati.

2. Borcanele se spala si se sterilizeaza in cuptor.Gemul se toarna in borcane,se pune ciolofan si se infileteaza!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem din trei fructe (mere,pere si banane)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

03.09.2010, 18:51

felicitari

Corinuta 1

04.09.2010, 19:16

yamiii! tre sa-ncerc si eu!

jolygina 1

05.09.2010, 23:51

ce-mi plac combinatiile si eu fac la fel felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni