Garnitura de cartofi crocanti la cuptor

de rivka in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 125791 vizualizari

 

O alternativa la cartofii prajiti, ies crocanti pe dinafara si moi inauntru, pt iubitorii de cartofi super buni :)

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • condimente pentru cartofi prajiti
  • 5 linguri ulei masline 
  • faina de malai macinata fin
  • sare
  • hartie de copt pt tava de cuptor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi crocanti la cuptor:

Cartofii (alesi mari) se curata si se taie mare felii mai mari (wedges). Se spala, se stropesc cu condimente pentru cartofi prajiti, cu uleiul de masline si o mana sau doua de faina de malai.

Se asaza unul langa altul in tava pe hartie de copt, se condimenteaza cu sare dupa gust si se dau la cuptorul incins la temperatura mare, 270 grade cca 40 minute, in functie de cuptor pana se rumenesc.

Se servesc simpli sau langa sosurile preferate sau ca si garnitura.

Sunt foarte buni :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi crocanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu usturoi si busuioc la cuptor