Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 13391 vizualizari
Pentru reteta de oua suedeze m-am inspirat de pe un site culinar strain. Reteta era cu oua de gaina. Fiind Revelionul, m-am gandit sa fie mai deosebite cu oute de prepelita.
pt compozitie: 500 gr carnati proaspeti
ulei pentru prajit
9
Bucataras Suprem
Taguri: aperitive, oua, prepelita, mustar, pesmet, retete Aperitive / Garnituri
de Bucataras 6
de nadina73 3
de adriana65 1
jolygina 1
ma alatur si eu la platou
diana_k 1
super arata
Bya Ralu 1
ce colorat si frumos e
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 19.12 la 09:41
pe 19.12 la 09:30
pe 18.12 la 09:53
pe 16.12 la 11:18
pe 13.12 la 15:25
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Caty
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!