Garnitura de cartofi

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2010 | 3925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lg boia ardei dulce
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • putin ulei
  • marar ( eu din pacate nu am avut marar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi:

Am curatat toate legumele.

Morcovul l-am taiat in rondele subtiri, ceapa si ardeii i-am tocat marunt.

Am pus intr-o cratita putin ulei si am calit usor ceapa, ardeiul si morcovul pana cand si-au inmuiat putin.  Peste ele am adaugat cartofii taiati cubulete si am pus boia.

Am pus apa cat sa acopere cartofii si am lasat sa fiarba la foc mic. Am lasat sa fiarba pana cand zeama a inceput sa scada iar cartofii au inceput sa se sfarame. Inainte cu 5 minute de a oprii focul am pus usturoiul pisat si ar fi  trebuit sa pun si marar dar nu am avut.

Am folosit acesti cartofi garnitura alaturi de file de pangasius pane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi la cuptor cu salau si ardei