Este o mancare foarte simpla si gustoasa, pe care o facea mama cand eram mici, si reteta e de la ea.
Am taiat ceapa marunt si am calit-o in vreo 3 linguri de ulei impreuna cu puiul taiat bucatele mici (eu am avut piept, dar cel mai bun iese cu aripi) si le-am lasat sa se prajeasca bine. Cand a fost aproape gata am pus si usturoiul taiat marunt si le-am mai calit putin. Am pus o cana cu apa si am lasat sa fiarba la foc mic, pana cand a fost gata carnea. La sfarsit am pus patrunjelul taiat marunt .
Intre timp am facut din 3 oua si 3 linguri de apa, un pic de sare si faina cat a trebuit un aluat .Am pus apa cu sare la fiert si cand a clocotit apa am rupt din aluat bucatele mici si le-am pus in apa . Cand s-au ridicat la suprafata am mai lasat sa fiarba vreo 2, 3 minute si apoi le-am scurs de apa.
Apoi am amestecat cele doua chestii: galustele si puiul:)
E foarta buna, cel putin asa zic toti.