Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup

de lucy2002 in Fusilli, 24 Oct 2019 | 2526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fusilli
  • 4 l apa + sare 2 lingurite
  • 700 gr carne de porc taiata cubulete mici
  • 2 cepe marisoare
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 linguri ketchup
  • 1 lingura paste de tomate
  • oregano
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup:

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare, cand da in clocot, adaugam pastele si lasam pe foc sa fiarba.

Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune la inmuiat intr-o cratita pe foc potrivit. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugam carnea taiata cubulete mici, o piperam si adaugam sare dupa gustul nostru, amestecam si adaugam 200 ml de apa calda. Cand carnea este aproape gata, adaugam restul de condimente, boiaua de ardei, oregano, amestecam bine si mai lasam pe foc 5-7 minute dupa care adugam pasta de tomate, ketchup-ul si lasam pe foc inca 10 minute.

Pastele fierte sunt puse la scurs intr-o strecuratoare, dupa ce s-au scurs bine, le punem in oala care au fiert si adaugam cateva bucatele de unt, amestecam pana se topeste untul si toate pastele s-au imprietenit cu untul ;) Portionam pastele in farfurie si deasupra punem sosul cu carne.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, dovlecel si paste