Pastele sunt întotdeauna preferatele mele şi ale întregii familii.
Curăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe mici, după care încingem uleiul şi le sotăm puţin.
Spălăm carnea o ştergem cu un prosop absorbant, apoi o tăiem şi pe ea cubuleţe şi o punem peste legume la sotat.
Când s-a rumenit puţin stingem cu apă, adăugăm pasta de legume şi sucul de roşii şi lăsăm la fiert, potrivim de sare şi piper.
Până se pregăteşte carnea, punem apă la fiert şi pregătim pastele.
După ce s-au fiert pastele le scoatem într-o strecrătoare şi le spălăm cu apă rece pentru a nu se lipi.
La final asanblăm astfel: pe o farfurie punem paste apoi sosul lasat de la carne cu legume şi bucăţile de piept de pui.
Decorăm cu frunzuliţe de pătrunjel.
Poftă bună!
1
se poate folosi orice tip de paste
2
se poate pregăti şi cu alt tip de carne