Fusilli cu carne

de dantes in Fusilli, 23 Noi 2014 | 7231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fusilli
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carne:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj si le scurgem de apa.

Carnea o taiem in cubulete si o punem la prajit in ulei cand este aproape gata adaugam ceapa taiata marunt si o lasam sa se caleasca impreuna apoi adaugam sosul de rosii si condimentam dupa gust si amestecam cu pastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu crenvursti