Fusilli cu bilute de carne tocata

de deliciousflavours in Fusilli, 5 Dec 2011 | 4732 vizualizari

 

Aceste paste delicioase by Mitinita isi asteapta cam de multisor randul, dar iata ca a sosit momentul sa fie pregatite :)

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr fusilli
  • 250-300 gr carne tocata
  • 1 ou 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi pisat
  • 3-4 linguri pesmet
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare, piper
  • 500 ml pasta rosii
  • 1 lingurita pasta ardei iute (optional)
  • busuioc  
  • oregano  
  • rozmarin  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu bilute de carne tocata:

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.

In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam usturioul si impreuna cu oul, pesmetul, cimbrul si patrunjelul adaugam la carnea tocata. Condimentam cu sare si piper, amestecam bine cu manutele si formam bilute mici, pe care mai apoi le punem intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc bilutele.

La pasta de rosii adaugam busuioc, oregano, rozmarin, condimentam cu sare si piper, eu in plus am mai adaugat o lingurita mica de pasta de ardei iute, deoarece imi plac mancarurile picante.

Scoatem bilutele din cuptor si daca s-au rumenit frumos le punem peste sosul de rosii intr-un vas termorezistent si mai punem inapoi in cuptor aprox 20-25 minute.

Sosul astfel obtinut il punem peste pastele fierte si sunt gata de servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu bilute de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

05.12.2011, 23:16

ce buneee

deliciousflavours 1

06.12.2011, 09:00

va multumesc frumos!

mena29 1

06.12.2011, 11:57

buna, mancarca ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu bilute de carne tocata