Pentru astazi va propun o reteta de Fursecuri cu scortisoara si nucsoara foarte aromate si bune. Si unde mai pui ca se fac si repede :).
Iata cum am preparat aceasta reteta de Fursecuri cu scortisoara si nucsoara
Mixam bine untul moale cu zaharul pudra pana devine crema. Adaugam apoi oul si mixam pana se omogenizeaza.
Amestecam praful de copt cu faina si scortioara si le amestecam in compozitia de unt. Adaugam la final nucsoara rasa si vanilia si framantam bine. Va rezulta un aluat nelipicios.
Invelim aluatul in folie alimentara si dam la frigider pentru 15 minute.
Scoatem aluatul din frigider si formam bilute mici, de aceiasi marime. Tavalim bilutele pein zaharul pudra amestecat cu scortisoara.
Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc potrivit, timp de 10-12 minute.
Lasam sa se raceasca iar apoi putem servi.