Mi-a cam dat cu rest reteta asta,nu prea e exlicata cum ar fi trebuit...si parerea mea e ca sa folosit prea multa faina,asa ca adaugati treptat daca faceti reteta.
Reteta am luat-o de aici http://www.bucataras.ro/retete/fursecuri-cu-portocale-si-mac-74778.html
Intr-un castron inalt, punem untul (la temperatura camerei sa fie) cu zaharul, mixam bine, adaugam oul, coaja de portocala si macul.
Se omogenizeaza bine toate ingredientele, se adauga esenta de rom, praful de copt amestecat cu putina faina, si treptat se adauga cata faina este necesara pentru un aluat care nu se lipeste.
Eu l-am pus intr-o folie alimentara si l-am lasat la frigider 30 minute.
Se scoate, se formeaza fursecurile si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se dau la cuptor 10-13 minute, pana devin putin crocante(nu arse :)) )
Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.