Chec glazurat

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 9080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  8 oua
  • 200 ml apa calduta
  • 200 ml ulei
  • 500 g zahar
  • un plic praf de copt
  • 500 faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 plic glazura bicolora
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec glazurat:

Se separa albuşurile de galbenuşuri. Galbenuşurile se amestecă cu 250 g zahar, cu praful de copt,  apa, uleiul şi faina pană se face o pasta.Albusurile le batem spuma cu restul de zahar,dupa care amestecam cu cealalta compozitie.Se tapeteaza formele cu faina,si turnam compozitia in ele.Pastram putina compozitie pe care o amestecam cu cacao.Se toarna apoi in tavi peste cealalta.

Se baga la cuptor 1h,se verifica cu scobitoarea.

Cand se raceste se orneaza cu glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec glazurat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie