Sunt genul de fursecuri americane, sfaramicioase, fragede, dulci.
Intr-un castron, amestecam untul moale, uleiul si zaharul. Amestecam cu un tel, adaugam oul. Amestecam in continuare pana se incorporeaza oul, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt. Incepem sa framantam cu o spatula cand devine inchegat aluatul. Adaugam pepitele de ciocolata. Amestecam cat sa se distribuie in tot aluatul.
Pornim cuptorul, pregatim o forma cu hartie de copt.
Incepem sa rupem bucatele din aluat, eu nu le-am aranjat, le-am lasat exact cum le-am rupt. Oricum, este un aluat grozav,care nu se intinde foarte mult la copt.
Lasam la copt aproximativ 15-20 minute, cat s-au rumenit frumos. Le-am scos la racit pe un gratar.
1
in functie de calitatea fainii, puteti folosi o cantitate mai mare sau mai mica, cat sa iasa un aluat nu foarte tare, dar elastic