Fursecuri by Laurita,foarte bune au iesit http://www.bucataras.ro/retete/fursecuri-cu-lamaie-79110.html
Suplimentar:
Untul se lasa cateva ore la temperatura camerei,dupa care se taie cuburi si se pune intr-un castron inalt.
Adaugam zaharul si mixam bine,adaugam pe rand cate un ou si mixam in continuare.
Coaja de la lamaie se da pe razatoarea mica,iar lamaia se stoarce bine.
Faina se amesteca cu praful de copt si un praf de sare.
Amestecam compozitia de unt cu faina ,pana se omogenizeaza.
Se scoate aluatul din castron,se inveleste in folie alimentara si se lasa peste noapte la frigider.
Din aluat rupem bucatele si formam bilute,se trec prima data prin zaharul tos,si prin zaharul pudra si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 12 minute.
Se lasa in tava pana cand se racesc.