Biscuiții crăpați cu lămâie sunt fragezi, aromați și cu un aspect spectaculos. O rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru iubitorii de deserturi ușor acrișoare.
Pentru acești Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut, sunt necesare următoarele ingrediente: unt, zahăr, ouă, făină, lămâie.
Cum se prepara acesti Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C.
Pune într-un bol untul moale, un praf de sare, zahărul și esența de vanilie și mixează bine cu ajutorul unui mixer.
Adaugă ouăle, zeama și coaja de lămâie și mixează din nou până la omogenizare.
Amestecă făina cu praful de copt și încorporează-le în compoziția de unt cu ouă. Frământă până obții un aluat dens și omogen.
Formează biluțe de mărime potrivită și trece-le prin zahăr pudră, apoi așază-le în tava de copt, la distanță unul de altul.
Coace biscuiții cu lămâie în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, pentru aproximativ 12-14 minute.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă-i la temperat, apoi îi poți transfera pe un platou.
Sunt fragezi, aromați și delicioși.