Untul la temperatura camerei il amestecam cu zaharul pudra pana formam o crema, adaugam si oul cu albusul(optional) pana le incorporam bine si pe acestea.
Faina cu praful de copt si mirodeniile le amestecam si le adaugam treptat peste crema de unt, trebuie sa iasa un aluat nelipicios, iar la final radem ciocolata neagra si o incorporam si pe aceasta in aluat. Il invelim in folie de plastic si il dam la frigider pentru 30 minute.
Dupa ce am scos aluatul de la frigider, am format bilute, apoi le-am apesat usor in podul palmei si le-am tavalit prin zahar pudra amestecat cu scortisoara. Fursecurile formate le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptor pentru cca. 10-15 minute. Cand scoatem fursecurile din cuptor ele sunt inca moi, dar cand se racesc vor deveni fragede si gustoase. Sunt minunate alaturi de o cafeluta sau un ceai cald, cand este rece afara.