Fulgi de rosii cu leustean

de Panacris in Conserve, 31 Aug 2017 | 4261 vizualizari

 

O nouă rețetă din nimic nu se aruncă, totul se refolosește sau reciclează! ;) 

 

INGREDIENTE

  • Coji de roșii sau roșii feliate cca. 1000 g,
  • Leuștean verde cca. 5 legături,
  • Sare de mare cu mirodenii (cimbru, busuioc, salvie) cca. 2 linguri,
  • Aparat de deshidratat legume.
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de rosii cu leustean:

De obicei cojiile roșiilor rămase după stoarcere pentru bulion, le trimiteam la țară, să le savureze găinile. Acum nu mai avem găini, și prima intenție a fost să le arunc la gunoi, darrrrr, deshidratorul de legume, încă trona pe masa de lucru din bucătărie, așa că mi-a venit ideea salvatoare, să încerc varianta de a le deshidrata împreună cu câteva legături de leuștean. Zis și făcut, după 24 de ore de uscare la 180 grade, le-am mărunțit în blender, împreună cu 2-3 linguri de sare aromatizată cu mirodenii.

Amestecul obținut se depozitează în borcănele de sticlă închise ermetic.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de rosii cu leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii in bulion