Frunze de vita conservate

de ianculubita in Conserve, 4 Iun 2011 | 8532 vizualizari

 

A cum este timpul frunzelor sa fie conservate dupa metoda fiecaruia;eu le-am incercat pe toate,nu am fost multumita si am ramas doar la 2retete

 

INGREDIENTE

  • frunze de vita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de vita conservate:

Prima reteta este pentru casa;de cum apar frunzele pe piata,cumpar multe,le pun in pungi si le bag la congelator;

A doua reteta este pentru fete;

in sticle de plastic de diferite marimi,cu conditia sa fie uscate,introduc in ele cate 5-10 frunze infasurate;dupa ce am umplut sticlele,pun dopurile si le dau in camara;un sfat pentru cine foloseste aceasta metoda: cand va hotarati sa faceti sarmalute,puneti sticla cu frunze in congelator cu 1-2 zile inainte; dupa oparire,frunzele vor fi mai fragede

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita conservate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lilik 1

11.06.2011, 15:47

si eu tot in congelator le pastrez interesanta ideea cu sticla

ionela2682 1

26.06.2011, 11:45

La mine nu are presiune sticla...iar pentru fragezime..doar le scufund si le scot in apa oparita!

ianculubita 1

26.06.2011, 14:18

foarte bine,dar sunt curioasa de ce nu are presiune sticla??pentru ca asa trebuie;frunzele nu sunt patate??cand le scoti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frunze de vita pentru iarna