Frunze de vita conservate

de ianculubita in Conserve, 4 Iun 2011 | 8540 vizualizari

COMENTARII (15)

Ina 1

04.06.2011, 14:46

Tot mi-e teama sa incerc reteta asta, desi stiu multe persoane care pastreaza asa vita de vie.
Pentru ca in saramura nu am dat gres niciodata si sunt si foarte gustoase frunzele, cred ca tot la reteta mea raman si anul asta.... http://www.bucataras.ro/retete/vita-de-vie-pregatita-pentru-iarna-7709.html

adry88 1

04.06.2011, 15:06

ianculubita 1

04.06.2011, 15:20

Asa cum am spus,fiecare le pune dupa metoda proprie;eu am pus la saramura,si sau erau prea sarate,sau aveau mucegai si un miros aparte,asa ca pentru cate sarmalute fac iarna cu vita,imi sunt suficiente cateca zeci de frunze de pe piata,puse la congelator.

deyutzky 1

04.06.2011, 15:32

Rocsi 1

04.06.2011, 17:37

o adevarata gospodina

RuxyRux 1

04.06.2011, 23:11

Grozava idee....cum le scoti din sticla?

Lau 1

04.06.2011, 23:33

grozav

ionela2682 1

05.06.2011, 18:55

Si eu tot asa le pun la sticle de plastic bine stranse cu dopul..dar am si eu o intrebare..de ce puneti cu cateva zile inainte sticlele la congelator?

ianculubita 1

05.06.2011, 21:08

Scuzati-mi intarzierea la raspuns(am fost si eu putin la plimbare)
1.sticla o pun la congelator pentru ca frunzele devin mai fragede
2.desfaci dopul,apoi tai sticla(nu o tai cu dopul strans pentru ca are presiune)

ianculubita 1

05.06.2011, 21:14

Ina draga mea,acum stiu unde greseam eu;tot la fel procedam,dar solutia era rece si tot nefiarta puneam peste frunze;deh,tinerete,nimeni nu s-a nascut invatat,dar nu eu am gresit,ci persoana care mi-a dat reteta

Ina 1

06.06.2011, 19:20

Uite, am sa incerc totusi, metoda dvs. Azi am fost si-am adunat de la mama frunze, pentru ca ea are vie ruseasca ( cu frunza frageda ) . Incep sa le pun, urati-mi bafta ...

ianculubita 1

07.06.2011, 09:09

Bafta Ina,sa-mi spui cum te-ai descurcat si cate frunze ai pus in sticla

lilik 1

11.06.2011, 15:47

si eu tot in congelator le pastrez interesanta ideea cu sticla

ionela2682 1

26.06.2011, 11:45

La mine nu are presiune sticla...iar pentru fragezime..doar le scufund si le scot in apa oparita!

ianculubita 1

26.06.2011, 14:18

foarte bine,dar sunt curioasa de ce nu are presiune sticla??pentru ca asa trebuie;frunzele nu sunt patate??cand le scoti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frunze de vita pentru iarna