Frigarui de dovlecei si carnati de curcan la gratar

de Alina26 in Curcan, 26 Iun 2013 | 3186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei mici
  • 4 carnati de curcan-400g
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de dovlecei si carnati de curcan la gratar:

Am spalat dovleceii si i-am taiat rondele circa 1 cm.

Am taiat carnati tot cam 1 cm si am inceput sa fac frigaruii.

Le-am condimentat cu sare si piper.

Am incins tigaia grill si le-am pus in tigaie,la foc mic.La inceput am pus capac,cam 10 minute sa se inmoaie dovleceii.Le-am intors pe fiecare parte.

Serviti calzi alaturi de o salata verde,sau cu pireu de cartofi.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Dovleceii puteti sa ii inlocuiti cu orice alta leguma:vinete,ciperci,ardei gras rosu,galben si verde,...etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de dovlecei si carnati de curcan la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan marinata,la cuptor