Friptura la gratar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2013 | 3888 vizualizari

 

Dupa o munca asidua merge un gratarel,la marele fix...

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de ceafa de porc
  • 6 felii de piept de porc
  • 1/2 kg carnati plescoi
  • 10 frigarui de pui
  • 10 ciuperci
  • mixt de condimente-cimbru,piper,rozmarin,chilli,sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la gratar:

Carnea o pregatim de seara cu mixtul de condimente.Carnatii ii punem in tepuse,pregatim si frigaruile de pui,bucatele de pulpa de pui si ceapa.

Apoi taiem lemnele,pregatim jarul pentru gratar,cand este gata jarul,ungem gratarul cu slanina si punem carnea  pregatita in prealabil.Avem grija sa o intoarcem pe o parte si pe alta,fara sa o ardem. Servim cu sosul special pentru gratar,reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/sos-pentru-friptura-la-gratar-46060.htmlpaine neagra si mamaliga,fiecare dupa preferinta.

Sa aveti pofta,eu am mancat....

TIPS-URI

1

daca stopim cu bere carnea e mai frageda si gustoasa..

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

CookieMonster 1

11.05.2013, 21:40

de vreo 25 de ani in fiecare duminica ai mei au facut gratar, fie ger, ploaie, caldura...arata foarte bine, dar eu zic pas

mirela0911 1

12.05.2013, 11:18

bun bun!

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:43

O bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vacuta la grill