Friptura de vacuta la grill

de mihaelar63 in Vita, 13 Apr 2020 | 2183 vizualizari

 

 Daca ai carne proaspata, de calitate, nu trebuie incarcata cu cu multe ingrediente. Este suficient sa o prepari cat mai simplu si sa o savurezi. Se prepara la gratar sau la tigaia grill.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne vacuta
  • 3 linguri ulei masline
  • linguri ulei masline
  • 1 lingura otet mere
  • 1 salata verde
  • 4 ridichi rosii
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vacuta la grill:

  1. Carnea de vacuta se portioneaza in felii de 2-3 cm, mai groase .
  2. Cu ajutorul mainii facute pumn se bate usor carnea .
  3. Nu este nevoie sa o intinzi ca la snitele .
  4. Se unge carnea cu ulei de masline .
  5. Infierbantati tigaia grill bine .
  6. Se pun feliile de carne si se lasa cate 3-4 minute pe o parte si apoi se intorc .
  7. Intre timp , rapid ,preparati o salata usoara din ridichi rosii feliate si salata verde .
  8. Asezonati salata cu sare , o lingura ulei masline si o lingura otet mere .
  9. Atentie !!! Carnea  de vacuta se sareaza si se condimenteaza dupa ce o preparati termic . Astfel va ramane frageda .
  10. Serviti carnea de vacuta la grill alaturi de salata preferata !!!
  11.        Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Atentie !!! Carnea de vacuta se sareaza si se condimenteaza dupa ce o preparati termic. Astfel va ramane frageda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vacuta la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu sos