Friptura frageda de porc

de Alexandra Burz in Porc, 3 Aug 2015 | 20185 vizualizari

COMENTARII (15)

mirela0911 1

03.08.2015, 13:33

Ce as veni la masa!

Alexandra Burz 1

03.08.2015, 13:34

te astept cu drag

-Licurici- 1

03.08.2015, 13:35

CE BINE ARATA! MI-E O POFTA....

Moni_alex 1

03.08.2015, 13:40

Mmm, ce bine arata, sunt la serviciu, vreau si eu o portie

mihaelar63 1

03.08.2015, 13:40

Un super-deliciu

Bya Ralu 1

03.08.2015, 13:41

delicioasa

- Andreea - 1

03.08.2015, 13:50

MotanLaOale 1

03.08.2015, 13:51

buna buna

diaconta 1

03.08.2015, 14:17

Ce buna mancare ai facut Alexandra

Panacris 1

03.08.2015, 17:22

MOKUSKA 1

03.08.2015, 18:53

Foarte bună

Rocsi 1

03.08.2015, 21:48

Cat de apetisanta este!

Gicuta 1

10.08.2015, 10:15

mamili 1

21.12.2015, 23:15

Draga mea Alexandra, arata de-ti vine s-o mananci cu ochii.
Asta-i motivul si ptr care am ales reteta la favorite si vreau sa o folosesc ... dar am o intrebare.
Ai incercat cumva, sau crezi ca s-ar intampla ceva daca sub carne asi pune ceva legume?

kytz 1

24.01.2017, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume la cuptor