Friptura de vita la cuptor

de Bunica in Vita, 19 Iul 2014 | 6150 vizualizari

 

Carnea se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 800 g. carne de vita
  • 200 ml. vin
  • o lingura ulei de maslie
  • 6 catei usturoi
  • o foaie de dafin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia( Fuchs)
  • 1/2 lingurita piper boabe
  • 200 ml. lapte
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita la cuptor:

Carnea curatata de pielite ,spalata se pune la macerat in lapte pentru cateva ore.

Se scoate din lapte ,se portioneaza ,unge cu ulei de masline,baza Mirodenia( Fuchs) si pune in vas de lut.

Deasupra se pune usturoiul curatat,foaia de dafin ,piperul boabe,se toarna vinul.

Se acopera vasul si se introduce in cuptor pentru 2 ore.

Dupa 2 ore se ia capacul si se lasa sa se rumeneasca frumos.

Se serveste cu garnitura dorita.

TIPS-URI

1

Se poate tine in lapte peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

20.07.2014, 12:10

Cam apetisanta...

Lavinia 1

20.07.2014, 17:17

ce mult imi place

Bunica 1

20.07.2014, 19:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne cu sos de morcovi si garnitura de mazare