Trigoane cu carne de vitel

de Oana in Vita, 22 Ian 2012 | 4636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g rasol fiert de vitel
  • 100 g ciuperci champignion
  • 1 fir de praz
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • 2 linguri marar tocat
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • sare si piper
  • foi de placinta
  • 100 g unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu carne de vitel:

Carnea fiarta de vitel se lasa la racit, apoi se toaca la robot sau la masina de tocat carne. Prazul de taie rondele subtiri, iar ciupercile feliute subtiri. Se pune putin ulei intr-o tigaie de teflon si se soteaza prazul cu ciupercile, apoi se adauga carnea tocata si se mai lasa putin pe foc. Se lasa la racit. Se adauga sare si piper dupa gust, cascavalul ras, verdeata si ouale batute. Se amesteca bine compozitia.

Foile de placinta se taie in fasii de 10 cm. Untul topit se lasa la racit. Se unge cu pensula o foaie de placinta, se adauga deasupra alta foaie, care se unge cu unt. In capat se pun 2 linguri din compozitia cu carne, sub forma de triunghi si se impacheteaza foaia stanga-dreapta sub forma de triunghi. Se aseaza trigoanele in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu unt topit si se coc la foc mediu pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu carne