Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor

de madab in Porc, 3 Iul 2015 | 3226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc
  • 300g cartofi noi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • usturoi
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor:

Carnea se spala si se condimenteaza dupa gust Cu sare, piper, cimbru, patrunjel si usturoi pisat sau taiat cubulete.

Cartofii se curata de coaja si se condimenteaza Cu sare, piper, cimbru si patrunjel.

Se pun in tavi difetite cu putin ulei fiecare si se acopera cu folie de aluminiu.

Se dau la cuptorul preincalzit,  la 180 grade pana cartofii si carnea se inmoaie

Cand sunt moi se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca. 

Se pot servi cu salata de vara sau cu mujdei de usturoi. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc gatita la cuptor