Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"

de housy in Porc, 26 Iun 2010 | 8021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pahare cu orez
  • 12 pahare cu apa
  • 5 bucati carne afumata de la borcan (in untura)
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 2 cepe mijlocii
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnita afumata "de la borcan":

- am pus apa la fiert

- cand aceasta clocoteste, adaug orezul si amestec

- pun ceapa tocata marunt 

- si morcovul taiat cubulete

- sare, piper 

- cand aproape e fiert orezul, adaug carnea taiata si ea cubulete

- presar marar

- mai las putin pe foc cu capac

                             Niste castraveciori murati merg de minune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (10)

ana 1

27.06.2010, 11:30

bunica mea pastreaza carnea la borcan, de cate ori mergem la ea asteptam cu nerabdare o portie de carne afumata

housy 1

27.06.2010, 12:05

si io tot de la bunica am carnea la borcan

nadina....toate astea nu le-am facut acum zilele astea doar briosele, shakeul si placintuta cu spanac....restu is ceva mai vechi

Laly 1

27.06.2010, 23:08

Buna carnita la borcan.Mai ai si pentru mine o bucatica?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la cuptor cu orez si masline