Pui la gratar cu sos barbeque

de AnaDavid in Pui, 13 Oct 2017 | 3561 vizualizari

 

Se spune că consumul de carne la grătar face rău pentru că crusta din carne devine toxică. Dar dacă carnea este marinată, ea nu se mai arde și asa este mai sănătoasă . asa ca indiferent daca pregatiti pe gratar sau tigaie incercati tot timpul sa marinati carnea,si daca o faceti doar cu ulei de masline si putin vin sau bere este suficent.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare de 1,5 kg
  • sare și piper
  • 100 ml de Barbeque sos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la gratar cu sos barbeque:

Tăiați puiul în bucăți, puneti sare, piper și sosul de bbq. Acoperiti cu foi trasparenta si lăsați cel putin o ora în frigider pentru a se marina bine.

Aprindeti grătarul sau cuptorul la 200 de grade C.

Puneți puiul să se coace și, când este gata, mai puneti deasupra inca un pic de sos bbq și serviți cu cartofi prăjiți.

Va sugerez sa pregătiți si o de salată de mixta.

TIPS-URI

1

cu cat mai multa sta carnea la marinat, atat mai gustoasa si fregeda o sa fie, ideal pentru carne este 12 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar cu sos barbeque" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui, smantana si foietaj