Friptura de porc la tigaie

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 19 Mar 2010 | 9695 vizualizari

 

asta este pt sotul meu care s-a saturat de dieta mea :))

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • condimente pt porc
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tigaie:

se spala carnea, se taie felii, se cresteaza din loc in loc, se unge cu putin ulei, se condimenteaza si se pune in tigaia de teflon, o lasama pana se rumeneste pe ambele parti, pt inceput lasam focul mic, dupa care dam putin mai mare. se serveste cu garnitura de piure sau ce doreste sufletelul vostru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Teo 1

19.03.2010, 21:16

e frumoasa portia prezentata, tu nu ai smuls nicio frimiturica?

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 07:15

ms, nu teo, ma abtin cat pot, iti dai seama ce chin pt mine, trebuie sa gatesc pt 3 oameni acum, separat, inghit in sec si trec la salata mea.....niciodata in viata mea nu am avut ambitie sa tin vreo cura, dar acum ma minunez si eu cum de reusesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:32

Mini Pavlova cu frisca si fructe de padure - Desert simplu, rafinat si elegant

pe 30.04 la 11:58

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 30.04 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si carne de porc reteta traditionala romaneasca