Friptura de porc la tigaie

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 19 Mar 2010 | 10057 vizualizari

 

asta este pt sotul meu care s-a saturat de dieta mea :))

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • condimente pt porc
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tigaie:

se spala carnea, se taie felii, se cresteaza din loc in loc, se unge cu putin ulei, se condimenteaza si se pune in tigaia de teflon, o lasama pana se rumeneste pe ambele parti, pt inceput lasam focul mic, dupa care dam putin mai mare. se serveste cu garnitura de piure sau ce doreste sufletelul vostru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Teo 1

19.03.2010, 21:16

e frumoasa portia prezentata, tu nu ai smuls nicio frimiturica?

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 07:15

ms, nu teo, ma abtin cat pot, iti dai seama ce chin pt mine, trebuie sa gatesc pt 3 oameni acum, separat, inghit in sec si trec la salata mea.....niciodata in viata mea nu am avut ambitie sa tin vreo cura, dar acum ma minunez si eu cum de reusesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]