Am pregatit marinata amestecand ingredientele enumerate si am turnat deasupra pulpei de caprioara. Am lasat la figider pana a doua zi. Am curatat carnea de caprioara de bobite si am infasurat-o cu sfoara. Aam asezat carnea intr-un vas de Jena si am lasat-o aproximativ 10 minute in cuptor la 250 de grade Celsius. Am scos carnea din cuptor am adaugat vinul si restul condimentelor. Am acoperit vasul cu capac si am lasat se se coaca la 190 de Grade Celsius pana cand carnea a fost facuta. Pentru sos am pus la fiert visinele cu fructoza, am adaugat vinul si condimentele si am lasat sa fiarba pana cand sosul a scazut putin.
Morcovi caramelizati: morcovii i-am taiat felii mai grosute putin si i-am pus in fructoza caramelizata. Am miscat tigaia astfel incat morcovii sa se acopere cu caramel. Am lasat pe foc sa se caramelizeze aproximativ 3 minute dupa care am adaugat un cubulet de unt si am mai lasat inca aproximativ 5 minute amestecand din timp in timp sa nu se arda.
Fenicul la cuptor: am curata stratul extern al feniculului, l-am taiat felii avand grija sa nu se desfaca frunzele de cotor. Am asezat feliile intr-o tava (de silicon) am stropit cu putin ulei de masline, otet balsamic si sare si am copt la 180 de grade Celsius pana cand au inceput sa se maroneasca usor varfurile.