nimic nu se compara cu carnea la gratar si copii au mancat la frigaruiiii
Imi pare tare rau ca nu am facut poza de la inceput, dar totul a foat asa pe nepregatite si multe le-am pregatit afara la iarba verde si...bucuria lui Bebe,am uitat aparatul foto acasa. Pozele sunt facute acasa din ce a ramas cand ne-am intors de la gratar,am facut si cu telefonul dar nu sunt foarte clare.
Se condimenteaza carnea de pui cu carne piper si praf de usturoi.
Ceafa si pulpa de porc cu sare ,piper
Slanina se taie feliute se cresteaza si se prajeste
Frigaruile se tin 12 ore la marinat (le-a pragatit prietena mea Danuta) in vin cu 1 canita de apa , rozmarin, sare, piper, putina piscos ,usturoi, nuscoara, se taie bucatele carnea de pui(piept si se pune la marinat pana a doua zi,dupa care se pune pe bete de frigarui in combinatiile dorite si se prajesc .
Carnaciorii se pun si ei pe bete de frigarui sau simpli pe gratar,dar pt copii am pus si bete de frigarui .
Garnitura:
Cartofii se spala si nu se curata ci se taie doar ca un capac pe lungime si apoi se cresteaza cu cutitul dupa care se condimenteaza cu sare,2-3 lingurite de mujdei(usutroi,sare ,ulei putin si smantana) si putin ulei de masline ,dupa care se pun pe folie de aluminiu si se infasoara bine,se pun pe margine la jar si se intoprc din cand in cand nu in jar direct ca se ard.
Va pot spune sigur ca daca incercati acesti cartofii minunati ,va ramane din carne