Placinte cu carne si legume

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 3 Sep 2014 | 4861 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac Sandvisuri by Merisor dar cumparasem niste carne tocata la reducere si am zis sa o folosesc.
Au iesit niste placinte super!!!!!

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 1 cana apa calduta
  • 1 lingura rasa drojdie uscata
  • 2 linguri branza de vaca
  • 1 lingura zahar
  • jumatate lingura sare
  • faina cat cuprinde
  • pentru umplutura
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 300 g carne tocata
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 ciuperci
  • cateva fire patrunjel
  • ulei pt calit
  • un ou pt uns
  • mozzarela pt pus deasupra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu carne si legume:

Drojdiia se pune la inmuiat in apa calduta.

Intr-un bol se pune branza, sare, zahar, se adauga drojdia si faina cate putin .Incepem sa framantam , adaugand faina pana rezulta un aluat molicel dar nelipicios.Lasam la crescut minim 30 minute,

Legumele le curatam si le taiem dupa preferinta.

Le calim in putin ulei pentru circa 5 minute. Adaugam sare si piper.

Ciupercile le feliem si le tragem putin in ulei,Aadaguam patrunjelul tocat.

Intr-un bol amestecam legumele cu carnea tocata .

Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 4 bucati.Intindem fiecare bucata de aluat, Adaugam umplutura de carne, punem deasupra cateva felii de ciuperi ,iar deasupra punem alta bucata de aluat intinsa.

lipim marginile bine . Mie mi-au iesit 2 placinte.

Ungem cu ou batut fiecare placinta si punem deasupra mozzarela rasa.

Dam la cuptor la foc mic pana se rumeneste frumos deasupra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu carne si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Rocsi 1

03.09.2014, 21:50

Ce bine arataaa! ..Le-ai copt in tigaie sau la cuptor ca nu scrie?

AnyCostescu 1

03.09.2014, 22:09

Multumesc

AnyCostescu 1

03.09.2014, 22:10

Rocsi in cuptor.scrie in ultima propozitie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu varza si carne tocata