preferatele sotului meu....bine recunosc si ale mele...:)
Frigarui
In primul rand ne trebuie 6 bete pentru frigarui, pe care le spalam. Carnea o taiem cuburi si punem peste ea toate condimentele:1/2 linguita rozmarin,1/2 lingurita menta, 1/2 lingurita busuioc, 1/2 lingurita boia dulce, 10 boabe mustar, sare si piper dupa gust.Morcovul, ciupercile si ceapa se curata, se spala si se taie. Se ia batul de frigaruie si se baga pe el carnea si legumele alternant, cum dorim se pune 2 linguri de ulei in tigaie, se incinge si se pun frigaruile la parajit, le intoarcem pe toate partile, cand sunt gata se scot pe servetele sa se absoarba uleiul
Cartofii natur
Se curata, se spala si taie cuburi cartofii si se pun la fier in apa cu un praf de sare. Se fierb atat cat sa nu se zobeasca, se scurg de apa si se pune peste ei untul, patrunjelul,sare si piper dupa gust si se acopera cu un capac pentru a se topi untul.