Pulpe de pui cu lapte de cocos

de -Licurici- in Pui, 11 Dec 2019 | 3198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate;
  • 2 linguri ulei de cocos;
  • 400 ml lapte de cocos;
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov;
  • sucul de la 1/2 lime;
  • 1 lingurita condiment curry de pui ;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lapte de cocos:

Pulpele de pui se spala bine si se taie cubulete, apoi se dau cu sare si piper.

Ceapa, tocata marunt, se caleste in putin ulei de cocos, apoi se adauga carnea. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de cratita.

Se adauga o lingurita de curry si morcovii taiati feii subtiri.

Se calesc putin impreuna, apoi se adauga laptele de cocos si sucul de lime.

Se potriveste gustul de sare/piper si se lasa sa fiarba 15-20min.

La sfarsit, se presara patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede la tigaie