Foietaj cu branza si parizer

de Julie in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 6464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu foietaj(Morarita sau de care preferi),
  • 250 g branza proaspata de vaci, 
  • 200 g parizer, 
  • 3 oua,
  • 200 g cascaval,
  • sare ,
  • piper,
  • patrunjel verde.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si parizer:

Mai intai se pregateste umplutura:

Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea.Se amesteca bine sa iasa o pasta.

Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si decupam din ea forme rotunde pe care le asezam in tava.Se bate oul ramas si cu el se ung formele din tava, iar deasupra fiecareia se aseaza alta forma rotunda dar cu un mic decupaj in mijloc,unde vom aseza apoi pasta din branza.

In pachetul cu foietaj sunt doua foi.Eu am facut dintr-una  forme patrate si din alta  forme rotude.Decupajul la cele patrate a fost in forma de steluta.Si ca sa nu fac risipa de aluat am asezat-o si pe ea deasupra.

Se incinge foarte bine cuptorul si se coc la foc iute 15 minute apoi inca 5-10la foc normal, pana se umfla si se rumenesc.

Necesita un pic de migala dar rezultatul este extraordinar.Si gustos si aspectuos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si parizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Julie 1

21.05.2010, 10:03

Buna idee Bunica! Data viitoare asa o sa fac! Vedeti cine are experienta?

nadina73 1

19.08.2010, 23:58

nu ma lasat sa pun decat 4 fsuper

Julie 1

20.08.2010, 07:10

Nadina, nu-i bai!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu rosii in foietaj