Trecem branza telemea pe razatoarea cu ochiuri mari.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Adaugam grisul, 200 gr. smantana si telemeaua, mixam la viteza mica pana la omogenizare.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Ungem tava cu ulei, asezam 1 foaie de placinta, o ungem cu putin ulei, ajutandu-ne de o pensula de silicon, apoi repetam procedura pana suprapunem 3-4 foi.
Peste acestea punem jumatate din umplutura de branza, apoi din nou suprapunem 3-4 foi unse cu ulei, din nou un strat de branza, apoi restul foilor unse cu ulei.
Galbenusurile le amestecam cu 100 gr. smantana, apoi ungem suprafata ultimei foi cu acest amestec, dupa care presaram cascaval afumat ras si seminte de susan si de in.
Cu un cutit ascutit portionam burekul, apoi il dam la cuptor pentru 35minute pana se rumeneste frumos.
Pofta buna!