Foccacia

de sorinabutaliu in Piine, 1 Mai 2014 | 5327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa
  • 500 g faina
  • 1 pliculet de drojdie uscata
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de zahar ( pentru coca )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foccacia:

Drojdia , zaharul, sarea si uleiul se amesteca cu apa calduta , peste care se toarna faina  , framantand se face un aluat . O lasam 15 minute la dospit dupa care o impartim in 3 portii  ( pentru mine o portie este o tava )  .

Fiecare portie o punem pe cate o taza (intinsa bine ) si o ungem cu ulei de masline si putina apa , pe deasupra radem cascaval ( optional) . Dupa o introduceti in cuptor unde o tineti apx 10 minute , la final presarati oregano . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foccacia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia