Foccacia

de sorinabutaliu in Piine, 1 Mai 2014 | 4943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa
  • 500 g faina
  • 1 pliculet de drojdie uscata
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de zahar ( pentru coca )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foccacia:

Drojdia , zaharul, sarea si uleiul se amesteca cu apa calduta , peste care se toarna faina  , framantand se face un aluat . O lasam 15 minute la dospit dupa care o impartim in 3 portii  ( pentru mine o portie este o tava )  .

Fiecare portie o punem pe cate o taza (intinsa bine ) si o ungem cu ulei de masline si putina apa , pe deasupra radem cascaval ( optional) . Dupa o introduceti in cuptor unde o tineti apx 10 minute , la final presarati oregano . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foccacia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Foccacia rapida cu smantana