FOCACIA

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2009 | 8055 vizualizari

 

o pizza cu branza si cimbru...

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa,
  • 1 pliculet drojdie,
  • 2 ligurite zahar,
  • o jumatate lingurita sare,
  • 4 linguri ulei,
  • faina cat cuprinde
  • 500 -600 g branza sarata
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FOCACIA:

Se framanta coca, se intinde foaia (cu mana) imediat in tava unsa si tapetata cu faina si se lasa la dospit 1 ora. Dupa ce s-a dospit se pune deasupra un praf de sare, cimbru si branza rasa.

Se baga in cuptorul incins si se coace la foc mediu aproximativ 35 de minute.

TIPS-URI

1

Dupa ce intindeti coca in tava, o ungeti cu putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "FOCACIA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu carne si branza