UMPLUTURA
Drojdia se dizolva in lapte caldut, impreuna cu o lingurita de zahar.
Se amesteca laptele cu faina,sare si se framanta.
La sfarsit adaugam uleiul si framantam inca 5 minute.
Se lasa la dospit cca 30 minute.
In timp ce aluatul dospeste se pregateste umplutura.
Am pus ciupercile si sunca in robot si le-am tocat foarte marunt.
Maslinele le-am taiat cu cutitul.
Cascavalul l-am dat pe razatoare.
Am amestecat sunca,ciupercile,cascavalul,oregano si maslinele.
Am impartit aluatul in patru bucati.Am intins o foaie cat se poate de subtire.
Am uns foaia cu ketchup si am presarat deasupra ingredientele.
Am rulat foaia si am taiat cu cutitul feli de cca 2 cm.
Se aseaza intr-o tava in care am pus hartie de copt si se lasa la copt pentru 15 minute.
Se scot din cuptor si se ung cu ou si se dau iar la cuptor pentru 20-25 minute.