Aluat:
Topping:
Curatam ciupercile si le spalam in doua, trei ape.
Feliem ciupercile,le condimentam cu sare si piper dupa gust,apoi le calim in 3 linguri de ulei pana scade apa lasata.
Lasam ciupercile la racit.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Amestecam drojdia cu sarea si zaharul oana devine lichida.
Adaugam apa calduta, semintele de mac. faina si framantam.
Din cand in cand picuram ulei de masline pana se desprinde aluatul de pe maini.
Ungem o tava cu ulei, presaram in tava seminte de susan din belsug.
Intindem aluatul in tava peste semintele de susan.
Peste aluat asezam ciupercile prajite, apoi presaram cascaval ras, seminte de susan si putibna frunza de telina proaspat tocata.
Dam tava la cuptor pentru 35 minute, folosind ventilatia, lasam sa se coaca pana capata culoare aurie.
Scoatem focaccia din cuptor, o lasam la racorit si servim.
Pofta buna!
//