Focaccia cu cascaval

de Dya Daniela Andrei in Piine, 26 Mar 2014 | 6698 vizualizari

 

De mult timp o aveam in plan,,, Si cum zilele astea am primit cateva kilograme de faina, iar Ligia mi-a readus pofta in prim-plan, am trecut la treaba, vorba,,,, unui talentat :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba de grau
  • 250 ml apa calduta
  • 25 gr drojdie
  • 100 gr cascaval
  • 2 lingurite cu ulei de masline
  • condimente dupa gust: sare, oregano, chilli si rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu cascaval:

Cernem faina intr-un bol, adaugam drojdia si apa care trebuie sa fie calduta. Condimentam dupa gust cu sare, amestecam ingredientele si framantam aluatul pana devine omogen.

Intindem apoi o foaie, in functie de dimensiunea dorita, o asezam in tava de aragaz si o lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul. Ungem foaia cu ulei si presaram condimentele dupa gust. O coacem, apoi, la foc potrivit, pana se rumeneste frumos. Presaram cascavalul ras si o servim, calda sau rece, este la fel de gustoasa! Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga rozmarin si oregano si in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu ciuperci si cascaval