Floricele-aperitiv

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2013 | 4000 vizualizari

 

Se pot servi langa o supa limpede de pui cu galuste . Se pot servi langa o bericica . Care langa ce doreste :)

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie placinta
  • Salam uscat cu paprika
  • Salam uscat cu piper verde
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • seminte susan
  • seminte in, chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele-aperitiv:

Decongelati aluatul la temperatura camerei .

Intindeti foia si cu ajutorul unei forme de biscuiti decupati ,, floricele ''

Ungeti floricelele cu ou batut cu ajutorul unei pensule de silicon . Pe fiecare floricea se pune cate o felie de salam .

Cu o forma mai mica decupati capacele ce le lipiti tot cu ou batut peste felia de salam.

Se aseaza frumos intr-o tava in care ati pus hartie de copt.Ungeti floricelele cu lapte tot cu ajutorul unei pensule . Presarati semintele preferate .

Coaceti la cuptor  pana se rumenesc .

TIPS-URI

1

Se pot condimenta cu sare sau piper facultativ inainte de coacere , dar eu am considerat ca salamul folosit este suficient de picant .

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele-aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri din foietaj