File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie

de rock46hunt in Peste, 4 Noi 2010 | 14216 vizualizari

 

O cina usoara....

 

INGREDIENTE

  • 2 stiuci
  • 14 cartofi mici
  • patrunjel verde...citeva fire
  • 1 lamaie
  • sare
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie:

Se prind 2 stiuci,dupa care se fileteaza si se scoate pielea.Dupa ce a fost indepartata pielea,se separa partea dorsala de partea abdominala (vezi foto).Partea abdominala si coditele nu au oase.Partile dorsale se pot folosi ptr chiftelute.

Partile abdominale se taie in jumatate,se spala alaturi de codite si se lasa la scurs dupa care se sterg cu un servet.Intre timp se pun cartofii la fiert.

Se pune o tigaie la incins la foc mic,in care se pune putin unt (o lingurita) dupa care se pun bucatile de peste si se frig pe ambele parti.

Pestele fript se aseaza in farfurie,alaturi de cartofii nature si se presara patrunjel verde,sare dupa gust si lamaie.

Alaturi trebuie sa aveti un pahar de vin alb....sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi