o nebunie....
Se dezgheata fileul de peste la temperatura camerei.Se face o saramura din uleiul de masline,2lingurite zeama lamaie si condimentul de peste si se unge fileul cu ea,se da la frigider 30minute,chiar si mai mult.
Se curata cartofii si se taie rondele,ardeii grasi se curata si ei si se taie feliute,ceapa verde se spala si se taie rondele.
In vasul roman,lasat in apa rece in prealabil 20minute,se pune un strat de cartofi si se condimenteaza cu sare si vegeta si se pun cubuletele de unt.Deasupra cartofilor se pune fileul de peste.Ardeii grasi,ceapa rondele si ciupercile feliate se pun deasupra fileului si se mai condimenteaza putin cu vegeta.Se adauga rosiile si verzele de brocolli.
Smantana se freaca cu laptele si se pune peste legume.
Se da vasul la cuptor,acoperit pentru o ora jumatate la foc mic.Se scoate si se presara deasupra cascavalul ras si parmezanul si se mai da la cuptor 30minute.
Se serveste cald cu o salata verde.