File de curcan tras la tigaie cu ciupercute si ardei

de RuxyRux in Curcan, 10 Dec 2010 | 5909 vizualizari

 

O cina plina de savoare....

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file curcan subtiri( ca pentru snitel)
  • 8 bucati ciupercute( mici champinion proaspete)
  • 1 adrei gras rosu
  • 30 gr unt
  • 1 lingura ulei vegetal( palmier)
  • sare si piper dupa gust                        
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de curcan tras la tigaie cu ciupercute si ardei:

1. Se spala fileurile, se  bat foarte usor ca pentru snitel.

2. Incingem uleiul,  punem carnea, apoi ciupercutele si ardeiul taiat rondele si incepem sa o tragem la tigaie, miscand tigaie usor pe foc, inainte si inapoi din minut in minut.  Intoarcem si pe partea cealalta si procedam la fel pana se rumeneste. Adaugam si untul si mai tragem la tigaie inca un minut.

3. Scoatem pe farfurie si servim alaturi de o salata dupa dorinta. Eu am facut de varza rosie dulce cu sfecla.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de curcan tras la tigaie cu ciupercute si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan cu mazare si busuioc